ČESTA
PITANJA

PROIZVODI

VREĆICE ZA VAKUUMIRANJE

VREĆICE ZA VAKUUMIRANJE

Dulji rok trajanja vaših namirnica

Vakuum vrećice izrađene su od PA/PE (poliamid/polietilen) folije. Poliamidni sloj (PA) sprečava prodiranje mirisa i štiti proizvod od oksidacije, dok polietilenski sloj (PE) čuva čvrstoću vara na vrećici i štiti je od vlage.

Dugoročno pakiranje namirnica

Pakiranje prehrambenih proizvoda u vakuum vrećice je metoda koja produžuje rok trajanja namirnica do pet puta, stvarajući uvjete bez prisutnosti zraka. Ova vrsta pakiranja posebno je prikladna za dugotrajno pakiranje suhe hrane, svježih proizvoda (povrće i voće, meso i tekućine, npr. juhe) i proizvoda koji će se zamrznuti.

Adekvatna zaštita namirnica i reprezentativan izgled

Vakuum vrećice pružaju proizvodima odgovarajuću zaštitu od vanjskih utjecaja i olakšavaju njihovo rukovanje.

Vrste

article slider image

SAZNAJ VIŠE

Standardne vakuum vrećice

Europak standardne vakuum vrećice proizvedene su od PA/PE folije koje  zahvaljujući vanjskom sloju poliamida karakterizira  prozirnost i sjaj. Posebno se ističu po svojoj velikoj mehaničkoj otpornosti, nepropusnosti za kisik, plinove i arome te sposobnosti poboljšanja vizualnog izgleda proizvoda u pakiranju.

article slider image

SAZNAJ VIŠE

Tiskane vrećice

Prepoznatljivost na tržištu postiže se putem jedinstvenih obilježja. Korištenje personaliziranih vrećica za pakiranje siguran je način za postizanje tog cilja.

article slider image

SAZNAJ VIŠE

Premium pakiranja

Učiniti proizvod atraktivnijim i istaknuti njegove posebnosti moguće je samo putem dobre i jedinstvene ambalaže. Na taj način, proizvod koji se prezentira dobiva dodatnu vrijednost.

article slider image

SAZNAJ VIŠE

Rebraste vakuum vrećice

Rebraste vakuum vrećice namijenjene su za korištenje na preklopnim vakuum uređajima, stoga su najpopularnije i sve češće se koriste u kućanstvima.

article slider image

SAZNAJ VIŠE

Vakuum vrećice za kuhanje (Sous vide)

Sous vide vrećice svojim karakteristikama ispunjavaju sve zahtjeve za kuhanjem hrane u kontroliranim uvjetima. Priprema hrane sous vide tehnikom stvorila je novu dimenziju u gastronomiji.

Dostupnost i modifikacije

Debljine materijala: U stalnoj pripremi se nalaze debljine materijala od 60 do 150 mikrona. Ostale debljine materijala su dostupne na zahtjev.

Modifikacije: Na zahtjev vrećice se mogu modificirati perforacijom (euro rupa), ugradnjom zatvarača (zipper) ili dodavanjem ureza za lagano otvaranje (easy open).

Tip, minimalne i maksimalne dimenzije:

  • Dvostrano varene vrećice (2-side sealed bags)
    Širina (y): 600 mm / Dužina (x): neograničeno

  • Samostojeće vrećice - preklopljene (stand-up bags)
    Širina (y): 600 mm / Dužina (x): neograničeno

  • Trostrano varene vrećice (3-side sealed bags)
    Širina (y): 930 mm / Dužina (x): neograničeno

  • Samostojeće vrećice – umetnute (stand-up bags)
    Širina (y): 930 mm / Dužina (x): neograničeno

  • Vrećice s ušitkom (gusseted bags)
    Širina (y): 930 mm / Dužina (x): neograničeno

Primjene

Meso i mesne prerađevine (suho i sviježe)

Sir i mlijeko

Ribe i morski plodovi

Voće i povrće

Gastronomija

PET industrija- kućni ljubimci

Farmaceutska industrija

Neprehrambeni proizvodi

Napomene

Kako biste očuvali karakteristike i kvalitetu vrećica, preporučujemo da ih skladištite na suhom i tamnom mjestu pri sobnoj temperaturi. Izbjegavajte izlaganje vrećica direktnom sunčevom svjetlu i držite ih dalje od izvora topline. Također, preporučujemo da vrećice unesete u prostoriju za procesuiranje 24 sata prije korištenja.

Kolačići

Ova web stranica koristi kolačiće za uredno funkcioniranje.